U bent opzoek naar huishoudelijke hulp en u hebt gehoord over Hulpstudent, maar u ziet bij studenten alleen maar de vieze studentenhuizen voor u? Kunnen studenten wel schoonmaken? Komen ze wel hun afspraken na? Komen ze wel op vrijdagochtend?

Dit zijn vragen die wij regelmatig krijgen en mijn antwoord is daarop meestal: ‘zou onze organisatie bestaansrecht hebben als dit niet het geval is?!’

Ja, er gaat wel eens iets mis, waar niet? Nee, niet alle studenten kunnen schoonmaken, maar die werken niet via ons! Ja, vrijdagochtend is geen probleem, die studenten gaan wel op woensdag op stap of gaan niet, omdat ze werken op vrijdag!

Wij steken heel veel energie en tijd in het selecteren van goede studenten en daarom doen wij onze gesprekken ook bij de studenten thuis (dit zou elk bedrijf moeten doen), omdat je dan iemand echt leert kennen en dan kans veel kleiner is dat je een ‘act’ opgevoerd krijgt. Een student (niet alleen studenten) voelt zich prettiger in haar of zijn eigen omgeving en krijg je eerder de informatie die nodig is om een goed beeld te krijgen. Daarnaast is het leuk om te zien hoe iedereen woont.

Ik heb wel eens de vraag gekregen of ik wel discreet ben, omdat ik bij iemand thuis kom voor een gesprek. Mijn antwoord; ben jij dat als je bij iemand thuis gaat werken? Ze snapte het, hebben het gesprek gehad bij haar thuis en ze werkt nu al een tijd via Hulpstudent.nl

Tijdens de intake/kennismaking gaan wij mee en zorgen dat vooraf alle afspraken duidelijk zijn. Wie is waar verantwoordelijk voor en wat kan er wel en niet van een Hulpstudent verwacht worden.

Veel dingen gaan fout, omdat er een verwachting is die niet kan worden nagekomen. Dit proberen we te voorkomen.

Samengevat: Zoekt u een leuke student om huishoudelijke werkzaamheden te verrichten en zitten we bij u in de buurt?

Doe snel een aanvraag of bel als u toch nog een vraag hebt.

Related Posts

Leave a Comment

test