Student maakt de woonkamer, keuken en kasten schoon in een woning.

Een betrouwbare huishoudelijke hulp voor € 14,75

Naast het leveren van producten hebben wij een unieke samenwerking met Hulpstudent.nl.

Samen met Hulpstudent.nl voorzien wij bij méér dan 800 huishoudens in Nederland een Hulpstudent in het huishouden! Hoe fijn zou het zijn om elke week thuis te komen in een schoon en opgeruimd huis? Onze WA-verzekerde Hulpstudenten helpen u graag in en om het huis. 70% van onze studenten geeft aan dat zij graag huishoudelijke hulp aanbieden bij onze klanten, aanbod genoeg dus!

Deze studenten zijn allemaal vooraf gescreend op hun kwaliteiten, betrouwbaarheid en communicatievaardigheden. Wij doen er altijd alles aan om een zo’n hoog mogelijke kwaliteit te bieden en ondersteunen waar nodig.

Uw persoonlijke Hulpstudent komt langs wanneer u dat met hem of haar afspreekt en doet dat waar u om heeft gevraagd. Denk hierbij dan aan dweilen, stofzuigen, het sanitair schoonmaken maar zeker ook de ramen lappen! Deze studenten worden ondersteund met instructievideo’s en een brochure, maar zijn geen professionele schoonmakers. Schoonmaakproducten dient u zelf aan te schaffen, maar kan natuurlijk eenvoudig via Allesschoon.nl

Hoeveel kost dit? Alle diensten van Hulpstudent.nl kosten u slechts €14,75 per uur incl. btw!

Wat moet u doen om deze hulp te ontvangen? Vraag een hulp aan via deze link.

U krijgt binnen één werkdag reactie op uw hulpaanvraag. Wij gaan direct voor u op zoek en zodra wij een geschikte Hulpstudent hebben gevonden, komt deze persoonlijk bij u thuis kennismaken. In overleg gaat er een contactpersoon van Hulpstudent.nl mee. Na de kennismaking geeft u aan wat en wanneer er schoongemaakt dient te worden en uw Hulpstudent kan aan de slag. Dit kunt u zo vaak laten doen als u wilt!

We zijn zelf verantwoordelijk voor Noordoost-Nederland

 

 

 

Dit doen wij vanuit ons kantoor in Groningen aan de Akerkhof 26. U kunt ons ook rechtstreeks benaderen via Groningen@hulpstudent.nl of via 050-2083001.