Mevrouw van een schoonmaakbedrijf aan het schoonmaken

Een betrouwbare schoonmaker v.a. € 17,95 ex btw

Naast het leveren van producten hebben wij een unieke samenwerking met Hulpstudent.nl en kunnen wij ook zakelijk schoonmaakstudenten aanbieden op uitzendbasis.

Wij leveren goede studenten en ondersteunen waar nodig met goede producten of advies. U doet zelf de aansturing, want u weet welke kwaliteit u wenst. Zo hebt u zelf invloed op de kwaliteit en kosten in drukke en minder drukke periodes en betaald u niet als de student niet werkt.

Samen met Hulpstudent.nl voorzien wij vele bedrijven, stichtingen, Vve’s (vereniging van eigenaren) en ook festivals van flexibele schoonmakers op maat en leveren wij producten op maat.

Duurzame relaties, bekende gezichten

Hulpstudent.nl en Allesschoon.nl gaan graag duurzame relaties aan en daarom hebben wij een selectieproces die wij per werkgever aanpassen. Daarnaast hebt u gemotiveerde schoonmaakstudenten, professionele producten en ondersteuning op maat als dit gewenst is. In overleg komen wij altijd tot de beste oplossing voor uw vraagstuk. Door ons grote (schoonmaak) netwerk kunnen wij u altijd van dienst zijn.

Wat zijn de kosten?

We doen altijd een voorstel op maat. Hebt u een eigen cao? Dan moeten wij deze hanteren. Hebt u geen cao, dan hanteren wij de NBBU-cao en kunnen wij in de meeste gevallen een tarief van € 17,95 ex btw hanteren. Wilt u dat een project ook gecoördineerd wordt, levering van producten of andere wensen? Hoe meer diensten en/of producten u afneemt van Hulpstudent.nl en Allesschoon.nl des te groter uw voordeel.